hejhopp

sitter i skolan nu med alla efterblivna i min klass typ.
luktar blattefis :)

igår så var jag ju hemma och sen så träffade jag emelie, lovisa och mathilda :) vi var hos emelie åt och sen så gick vi ut en runda, handlade chips så jag tryckte i mig en massa chips och pepparkakor =)

idag så ska jag va med alex, mys.
Får uppdatera i skolan för min kära familj har tagit mitt internet tills jag har städat mitt rum kliniskt rent.
yeah, vi får se hur det blir med den saken :)


du är efterbliven :D
puss


inget speciellt

nu har min lillebror 610 spöat skiten ur mig på Uno ett antal gånger. Han är bara fyra år gammal och är redan proffs på det! Har ingenting att göra, är helt död typ. Ska snart göra vid mig lite hade jag tänkt och kanske kila ner till stan en runda., Trött på att sitta hemma! Håja, men jag hör av min senare ikväll!

och sen sak till
jag är så trött på folk som skriver saker och ljuger om det.
fan alltså.

godmorgon!

nu är klockan 11:23 och jag borde vara i skolan egentligen. Men det blev sjukskrivning idag, var tvungen till att passa mina syskon för det kom någonting mycket viktigt i vägen för min mamma. Så jag gör det idag! Vi har nyss ätit middag, dom ät spaghetti och jag, jag minsann åt Goijas Pasta :D mmums!

Vi ska snart leka med tågbanan, det ska ju bli skoj (y)
Idag så vet jag inte vad jag ska göra riktigt efter att mamma kommit hem.
ska kanske tralla iväg en stund någonstans? låter vettigt! Någonting blir det iallafall!

Usch,igår hade vi ingenting att drick hemma och jag tänkte, ett litet glas mjölk kan väl inte skada? Ni som känner mig vet ju om att jag var nog en utav världens största mjölk-fantaster. Jag drack hellre mjölk är cola, cider, vin och saft. Ja, ni förstår, jag älskar mjölk, eller älskade? Drack nog det pyttigaste glaset igår och sen pang bom sa det bara sen var magen igång. brrrrrrbrrrrrrrr det bubblade till tusen. Men jag kunde somna tillsist iallafall, så jobbigt är det =( även mitt ena öga svullnade upp något otroligt! haha såg ut som en tomat.

NEJ. nu ska jag gå igen, puuuusssssss


djävulens barn!!!!!!!!!!!!!!
haha nej jag skojade bara
agnes och 610
fattar ni? 6=six 10=ten hahahah sixten hahaha

det gick ju bra!

jag sa för två timmar sen ungefär att jag skulle gå och lägga mig? Jag lyckas! Har pratat om snodda busshållplats-planscher med Lindfors, hahha dom finns! :O och typ choklad med baby och ja, webbcam med julia den porrnissen. Nej, gud, får ont i nacken! nu ska jag fan i mig sova! GODNAAATTTTT

mysigt!

jag kan ju börja inlägget med bilder på mig och amanda sedan lördagen.


haha de två var nog de enda som var någorlunda anständiga nog för att visas här!

söndagen då, så vaknade jag upp här hemma hos mig med alex, vi gick upp, åt makrillmackor till frukost och spelade uno tillsammans med min lillasyster och hennes kompis. Lille siggesixtenman hade också fått sig en söt spindelmannen dräkt med inbyggda muskler, haha. Efter att jag vunnit i uno ett par gånger (höhö) så tog vi vårt pick och pack och drog oss hem till honom :)
Väl framme så tryckte han i sig en bit kebab också, haha. Vi kollade på två filmer, Final Destination 2 och 3. Ettan såg vi för ett par dagar sen men vi kom båda två överens om att först var 3;an bäst, sen ettan och sist tvåan! men, ja, vi gillade dom!  sen så mös vi bara hela dagen och gjorde nästan ingenting, kollade tv och han spelade wow, haha. låter så fel men jag lät honom, eller så, för han är tydligen "tvungen" till att vara lvl 80 tills onsdag?

Måndag, idag alltså så var vi lediga. Mysigt! Sen morgon med Alex och vi åt en god frukost.
Gjorde ingenting speciellt alls. Haha polisen ringde och väckte mig förresten! håhåjaja.
Vid fyra tiden tog vi bussen ner till stan och sen tåget till Landskrona. Gick hem en snabbis till min pappa som bor där och sen bort till pappas affär, en djuraffär för er som inte vet ;p där fick alex träffa på en del av min knäppa släkt, haha. Efter att pappa slutat så körde vi bort till min favorit resturang, TYCHO BRAHE <3 så jävla gott. Där beställde vi tre varsin Tycho biff som vi tryckte i oss med glädje! så goooott! vill dö.
Sen körde pappa oss till stationen så tog vi tåget hem igen :) Jättemysigt verkligen!
babyyyy alex i love you <33333

nu är jag hemma, nyss duschat och tittat lite på two and a half men och jag hade tänkt lägga mig och sova snart, men vet inte riktigt hur det blir med den saken! Är inte ledig imorgon :( Alex är, så jävla orättviiiiiist!
haha jaja, nu är det drama i huset, puss!

bakis

igår så var det en seg dag.
gick ju upp tidigt för att gå på öppet hus, men innan det så stack jag och min kära mor och handlade på väla :) jag fick ett par skor och en jättemysig stickad tröja. Hon körde mig till rönnowska där jag mötte upp emelie och vi gick en pyttesnabb runda innan vi tog bussen till stan igen. Där bytade jag buss och åkte hem till alex, vi bara mös typ. Vid, sex? sju? tog jag bussen till maria där mikaela, sofia och elin var :) gjorde inte så mycket, hann titta slutet å Bring it on.

Klockan halv tio var jag och Mikaela på plats i stan för att träffa Amanda, vi gjorde i princip ingenting. Lite incidenter hände, men vem fan bryr sig rent ut sagt. Stötte även på Olga, Marlene och Gabbi därnere i stan.

Mikkis åkte hem och jag och Amanda drog på en fest i Maria Park. GUD! OXELN MÖTE TYP. Alla vi som umgicks när vi gick i nian var där, åååååh :( som jag har saknat er, mmmm puss! Det blev dans och en massa vin, rebenshoppen! haha. Emelie hade gillat det. Vid halv ett tror jag den var så tog jag och Amanda bussen ner till stan, fulla som två grisar och där träffade jag Alex så det var att ta bussen hela vägen hem igen så sov han och jag hos mig.

Nu ligger den grisen och snarkar i min säng.

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får väl se.
puss!
(bilder på mig och amanda från bussturen ner till stan kommer sen när jag kan lägga in bilder igen!!)

öppethus!

nu är klockan 09:47 och det är en lördag, helt ofattbart!
iallafall, jag somnade vid ett tiden igår och gick upp för en halvtimme sen. Gud!
ska äta frukost snart med familjen, mamma har varit och handlar på goda goja.
sen ska jag och mamma sticka och köpa ett par skor till moi! mina andra än ju sönder somsagt.
Jag ska få ett par och sen ska vi köpa ett par uggs att ha tillsammans :) wihhho

efter det så tar jag bussen från stan till rönnowskas öppethus där jag ska möta upp
emelie bokisen och så ska vi väl äta en massa godis där, håhå.

hörs sen pusss.


(går fortfarande inte att ladda upp bilder, hur gör man då !?)

inte som planerat

dagen blev inte som jag hade planerat. det var ju meningen att jag och alex skulle vara hos honom och mysa mysa mysa. men ja.

jag och mamma stack och skulle handla skor, men dit vi stack så fanns de inga snyggisar, så vi stack och handlade mat istället. Mamma är så rolig. När vi skulle hem började vi sladda på vägen och körde rakt upp på en trottoar, mamma "VI KROCKADE MATILDA" haha. Ja, sen tog jag bussen till alex, fick stå och vänta på bussen i typ 30 minuter för den var så jävla sen och blabla. men jag kom fram iallafall, stannade bara ett litet tag sen åkte jag, inom emelie en snabbis där frida och mikkis också var. Sen kilade jag hem och åt mammas goda kyckling filé och ris <3 mums!
kollade något avsnitt på Scrubs, men ska snart sova tror jag. Är helt slut och jag ska dessutom upp tidigt imorgon eftersom jag ska till Rönnowskas öppethus imorgon ;p håhåjaja. Men, hejdå, måste kila, puss :)

alexander nyakas
jag älskar dig


fattar inte vad problemet är med att ladda upp bilder?!
det går typ inte, bara ibland.

ihop tejpad

nyss hemkommen ifrån skolan
imorse när jag gick till skolan, började sent idag, så typ 10.
så var det soligt, men sen pang, när jag hoppade av bussen vid skolan efter en kvart var det värsta snöstorm ute. i klassrummet brydde ingen sig om vad stackars michael-jackson-monica sa utan alla var helt inne i snö typ. bara WOOOOW kolla nu kom det mer, nej nu slutade det men WOOOW kolla nu, typ.

Idrotten så är jag ju toppen smart, vi spelar basket och typ jaaa, det är ju bra (y)
jag: JAG TAR DEN!
istället för att fånga bollen sträcker jag ut mina fingrar så jag får den rakt på mina två stackars fingrar som just nu är ihoptejpade så det är lite svårt att skriva & det kändes som om dom trycktes in en ja sådär 2 cm? men nej, det gör bara ont.

snart kommer min kära mor och hämtar mig, överlycklig! ska få nya skor idag, det behövs verkligen. Skorna som jag har ju är helt sönder, sulan är nästan borta så det läcker in vatten och allt möjligt i dom. De är iallafall helt sönder. Så det blir nya shoooooes idag :) efter det så sticker jag hem till alex så ska vi bara mysa hela dagen <3 pusss!


typ

hej
nej jag mår inte så bra just nu
allting är så jävla bra men samtidigt så jävla dåligt.

my boring life

hojhoj alla mina körsbär
sitter i skolan nu och har så jävlans ont i ryggen och typ ja. Äcklig mat javisst, rått kött, långa londa hårstrå och ost spaghetti, ja men funkar fint!

hade redovisning med min underbara kära grupp innan - jag, sarah, muki och kut. zomg så bra vi var alltså, haha. Vi hade uppgiften att göra videos och filma på skolan och intervjua elever osv.  i slutet på filmen så la vi in bloopers, haha så mycket jag skrattade jag dog.

muki: HÄR STÅR VI, UTANFÖR TYCHOLAI (HAHAHA) OCH BRANDLARMET GICK!!!!!!!! OM NI LUKTAR, SÅ KÄNNER NI RÖKET.
haha gud som vi skrattade och lärarna verkade tycka om det, är iallafall jättenöjd!
sen har jag även fått min vilja igenom så det blir inget utvecklingssamtal på måndag då jag är ledig, så jävla goooott! haha sovmorgon för hela slanten. Och sen för övrigt så har jag även fått min frånvaro lapp, mycket bra, har gått ner 2,5 procent på ogiltlig frånvaro, hihi :) jätteglad.

ja, det har varit en bra dag hittills förutom när jag försov mig en aning :(
nu har vi typ rast för vi har redan ätit den fantastiska maten ju, sen blir det historia med patte-ebbzor.

pusskaka

ecoté moi?

otroooooooooligt
mina lärare till puckon har lagt mitt jävla utvecklingssamtal på måndag, DÅ VI ÄR LEDIGA!? jag ska protestera alltså, skapa revolution! nej, fan alltså. "men då missar du ju inget iallafall"  - JO MIN SOVMORGON!?
nej, funkar ej så, ska gå till rektor Malcolm imorgon alltså, fifän.
som plus på kakan så är det också KLOCKAN NIO PÅ MORGONEN!?

annars idag så var det skolan som vanligt, inget vidare ovanligt. Ebbas tuttisar har inte krympt eller växt och Olga har inte fått passande vingar till sin batman panna :( och mina ögon har dock inte blivit rundare! Hade också redovisning idag om Ljusbussen, för er som vet vad det är, är EMOT det. Ja, det gick skitbra iallafall :)

Efter skolan så tog jag bussen hem till alex, vi har kollat tv, myst, skrattat, haha han är sån pajas. När jag pussade honom jättejätte överdrivet mycket så började han skratta, som en liten bebis, han kunde typ inte andas, haha. det var skoj. Sen när vi ska gå ut för han ska följa mig till bussen så är jag på väg ut och vänder mig om så står han och dansar, haha bara så? hahahaha jag typ hej dog.

Hemma nu iallafall, mammsi är i stockholm den jevlen, usch jag vill dit igen!
julii lätt vi ska bort igen!
& mamma i love yoooooooooooou


två år gammal bild på mig & min kära mor <3

fakking störd

så nu är jag hemma från emelie.
stack dit vid fyra tiden och vi har ätit gott, skrattat gott och inte gjort så väldans mycket. bara suttit och awat oss, om ni ej fattar så menar jag: aaaaaaw till allt typ ;p
Emelie den jävlen har också rivit sönder mitt huvud så jag ser ut som scarface typ. Har ett blodigt sår på min stackars haka, ajaj! och det är inte sånt litet smalt heller, nejnej, det täcker ju hela hakan också, rinner lite var och sånt mysigt, tjosan!  har även laddat in massa nya ("nya") låtar på min mobil, håhå. ska fortsätta lite, mys! Missade desperate idag :( får se reprisen, det är söndagar va?
har iallafall gjort klart min redovisning till imorgon om ljusbussen, mycket nöjd, får hoppas att bäste-bodil också blir nöjd. nu skickar jag bara en jävla massa bilder på ego-emelie som hon tog på sig själv idag, skoj! haha nej orkar inte.

farväl mina sköna pussssssssssssss


tagen idag i emelies fina mössa, haha jesus!
jag ska verkligen inte börja använda mysse iallafall..
om ni tittar på mig på vänster hak-bit så ser ni THE SÅR

skoltrött

alltså jag får panik! jag är så frukansvärt skoltrött så det finns inte alltså. Jag somnade alldeles för sent och sen så går jag upp alldeles för sent också, så jag kommer försent till skolan och blabla. det är som en ond cirkel typ. SÅ jobbigt, känns helt värdelöst att gå i skolan.

nej huuuvale
idag var det iallafall ett rätt någorlunda soft dag i skolan, vi började 9 kollade på filmen "totsi". jättesorglig men idioterna i min klass skrattar hela tiden vid fel tillfälle, så det blir inte så mycket tårar. Sen så var det estet/bild i nån timma sen slutade vi, så nu klockan 13:00 är jag hemma. Tur som fan att mamma var hemma under lunchen annars hade jag stått här i detta jävla oväder. Regn och bara blåser, fyfan.

Nu ska jag ta mig i kragen och sätta fart och plugga lite, inte så mycket men så att det blir färdigt iallafall!
ska kanske ut senare och träffa emelie & mikkis eller så får vi se..
jalla puss

älskling

nu har baby precis åkt hem! :(

igår så var jag hos alex och sen åkte jag hem till ann min älskade anna kines :) vi gjorde inte så möe, tog det lugnt typ och skrattade jättemycket åt hennes pappa, haha han är så söt :)

Idag så var det skolan som vanligt, segt, men ingen franska iallafall, mycket skönt. Imorgon slutar vi också tidigare, typ vid tolv, me so happy! :D

Idag kom baby hit efter skolan och vi har spelat spel hela dagen typ. Vi har spelat uno, haha kass jag är, och sen buzz, monster buzz typ, det var skoj ;p sen så har vi brottats jättemycket, årh älskling i love you so <33

Nu så ska jag snart spela sims med min lillalillasyster :) haha, wiho! har lovat.
Tjoflax, och bloggen kommer kanske ändras idag, så kommer fixa lite här. har lovat det ett tag nu.
hejdå babes



jag är så lycklig med dig alexander nyakas.

oj sorry

har ej skrivit på ett tag
pallar ej.

fredag: skolan, gick hem till emelie efteråt, där lina och mikkis också var. Åt lite lax och tittade på tv och snackade. Lina fixa mina ögonbryn, tack! Åkte hem lite senare där pappa hämtade upp mig och maja och körde till landskrona. Vi åkte direkt hem till Reneé och Matilda, pappas kompisar. Vi åt tacos och kelade med alla deras mysiga djur och tittade på filmer "Taken" Riktigt bra film! Åkte hem till pappa efteråt där vi kollade på komedin "Tropic Thunder". Fyfan säger jag bara, hade förväntat mig så jävla mycket av den filmen men det var fan något av det värsta jag sett. SÅ JÄVLA TRÅKIG!!!
jaja. Somnade och upp tidigt dagen efter för att gå till öppethus på skolan.

lördag: Öppet hus, så tråkigt. Mamma och Micke kom på besök, typ hej enda föräldrarna!  Snackade lite med min falska lärare och efteråt så stack jag hem till alex vid 12:00. Jättetrött så vi somnade typ bara och senare skulle han till några kompisar och jag till ebba och sen skulle alla på samma fest. Men festen blev inställd och jag och ebba tittade på Madagaskar hemma hos henne. Fick även supergod fisksoppa! :)  haha ebba du är så bra.

Sen åkte jag hem till alex igen, var där vid halv tio, vi kollade på film och mös sen sov jag där <3

söndag, vi vaknade, käkade jag åkte. Stack till anna baby och bara myst. Lawio baby!

Sova nu, tjollafaj skolan.
imorgon - alex
<33

lund med kära SP1A

huvale och kors i galoschen!
har varit i lund idag med klass, helt fuckat typ. Möttes på Knutpunkten tillsammans med våra kära lärare och det första hela klassen gör är att springa upp till Mcdonalds och samla på sig en massa mat som alla sen trycker i sig på tåget. Väl framma tog Denis bilder på någon jävla kyrka och det fick han mycket credit för av lärarna, ashole! :O

In i kyrkan och lyssnade på typ en 10 sekunder lång psalm eller nått. alla förväntade sig någonting extremt eftersom det redan satt massa folk och väntade men det var typ tre pip och några gubbar som rörde sig sen var det slut, skoj! sen gick vi till museét där kina utställningen skulle vara. Skoj, var så trött idag så gick mest runt och gäspade ;p Sen tog vi tåget hem och det var skönt!

Åkte hem till baby direkt efter Lund och han har fått sitt nya (jävla) dator spel, typ wow 2 eller nått? Fyfan säger jag bara. HATAR DET. om det hade funnits en knapp här i världen och om man tryckte på den och spel som: wow, tibia & cs hade försvunnit så hade jag utan tvekan gjort det. Fyfan så myckt stryk jag hade fått, haha! HAUNTED.

Vi mös ett tag och sen gick vi ut en runda och gjorde något lek typ: ja, nej, svart, vitt.
Han skulle ställa mig frågor och jag fick inte svara med "ja, nej, svart, vitt". haha, det var svårt ;P
sen tog jag bussen hem och har nyss ätit en massor utav makrill mackor ;P

ÄR KLAR MED MIN LÄXA. Mycket nöjd. gjorde faktiskt klart den redan igår om jag får vara så stolt :O
hejdååå, pusselinen!

btw, öppethus på nicolai på lördag 09:00-12:00.
Är det någon som ska dit?
vi ska vara en sån klass som sitter och jobbar och alla ska gå och titta på oss som om de vore på zoo.
skoj, haha fast iofs så har vi nästan bara håriga apor i klassen, haha!

bara mys

idag så har jag varit i skolan som vanligt, inget vidare!
stack hem till baby direkt efteråt, den jävlen slutade redan nio idag :O
han har gjort om sitt rum och det blev jättefint, en mycket större säng så vi både två får plats nu iallfall och inte behöver ligga och sparka på varandra, haha! Inte gjort någonting alls, ätit lite nudlar och bara myst. Åkte hem vid halv elva tiden.

Imorgon så bär det av till Lund med klassen, tjoflöjt.. på någon Kina utställning, skoj att jag kommer bli mobbad? De kommer säkert tro att jag är en del av utställningen och ta foto med mig eller nått, ack ve ack ja!

Farmor och farfar har också kommit hem från sin semester och pappa ringde och berättade att jag och min syster har fått varsin JLO parfym :) mysigt! Ska till pappa på fredag tror jag, så jag får se bilderna från fotograferingen vi tog också ;p

Lördag så är det öppethus på Nic, så ska vara där 09:00-12:00.. FYFAN! är så att jag kommer somna dirren. Men håhå! Nej, nu ska jag väll hitta på något,
puss


jag och ebbzan :D


PLUGGISEN!

håhåjaja!

Idag så slutade jag skolan vid halv två, jag och anna stack ner till stan snabbt och fixade några saker och sen gick vi till annas kära jobb,tasty house.  fisk? haha.. Hon jobbade slitigt och jag satt och njöt av glass och varm choklad som hon bjöd på, dock så tål jag inte glassen. För er som inte vet så är jag jätteallergisk mot frukt som jag brukade frossa i innan. Fattade inte från början varför det kliade så mycket och varför jag fick utslag men sen kom vi på att det var frukt, tyvärr! så hemskt, men ändå. Äter godis istället.. :O

Satt på tasty house till fem? två timmar drygt. Pluggade, skrev klart min bokrecension som ska vara inlämnad imorgon! Feeels goooood :) 
Skulle egentligen träffa baby idag men han håller på att fixa med sitt rum, ska få massa nya saker och säng och sånt, en sån jättestor säng, mysigt! :D men kanske hinner sticka dit en snabbis, beror på när han är klar :)

Nu sitter jag här och lyssnar på musik på min mobil för att har inget ljud på datorn, tyvärr!
Hela familjen är borta, undrar var dom har tagit vägen..

hörs senare
puss


så trött

idag så stack jag till skolan och ja, gjorde vad? ingenting, längsta dagen idag, har varit superövertrött och lekt E.T och ritat gubbar på min tunga som smakade skit. Ebba har väl i stort sett bara filmat mig hela dagen och Olga har fnissat. Typ.. Efter skolan så stack jag ner till stan, med olgis! Käkade fort och gick sedan upp mot Butterix! JADÅÅÅÅ haha. Tycker det finns jätteroliga saker är inne. hittade såna coola saker som jag iafl ville köpa men jag hade inga pengar till det! ack, men jag ska köpa det en vacker dag det lovar jag!

sen så tog vi det lugnt ett tag och jag tog bussen hem, super trött. Somnade på bussen, haha. Vinglade hem och somnade från och till i en timme typ. Har inte ätit någonting så nog göra det snart.

Nej, tjoflax farväl!
puss <3

ALEXANDER JAG ÄLSKAR DIG


max payne

Alex kom hit vid fem tiden gissar jag på, vi tog det lugnt bara. Hade inte så mycket att göra för att dom har flyttat ut tvn från mitt rum ut till mittenrummet så jag har ingen tv, så det finns ej mkt att göra. Vi gjorde ingenting sen kom vi på att vi skulle på bio för.. vi ville? Iallafall så stack vi ner till staden för att hinna med nio-bion. Max Payne blev det då, alex har tjatat om den länge men nu tyckte vi inte den var särskilt bra, överskattad!

Träffade även på Mikkis, Frida, Alex Kines & Alex Bokis :)
Nu är jag hemma igen, äter lakris har gjort det hela dagen. ajaj!

EN SAK TILL.
jävla alex, han lurade mig innan idag. På den sidan www.peteranswer.com eller vad den heter, fyfan jag trodde jag skulle dö, för han spelade lika förvånad och rädd som mig. När han frågade knäppa frågor och sånt så dog jag typ. Sen så skrev han "Vad heter den stora apan i matildas rum?" (jag har en stor mjukisapa på mitt rum som heter Nikke). Så svarade han "Nikke, han brukar titta på dig matilda". Jag, dumma idioten började gråta jättemycket och kastade bort min älskade Nikke :( Sen så visade Alex att han lurade mig och jag blev jättearg. Haha fyfan :( Förlåt Nikke!  Hemskt var det iallafall.

haha pusskalas!


vi i stockholm <3
julia lennartsson <3
alexander nyakas <3

hemma från stockholm!

Nu har jag nästan precis kommit hem från stockholm. Är jättetrött och orkar egentligen inte skriva så jättemycket!Bilder kommer jag lägga in framförallt på min bilddagbok istället.

Jag, Julia, och hennes två småsyskon var "LOST IN STOCKHOLM" ett tag, vilka bussar och herresjus! Men vi hittade iallafall till Vasa Museét där vi hittade på massa historier för det skulle bli mer intressant.

Vi har varit på hennes kusins 20 års fest, jätte trevligt! Man kan bara älska hennes släkt! Underbar mat och en trevlig kväll! Jag och Jullan delade hotellrum så det har sett ut som fan och vi har bara fjantat oss. Tror vit og sönder väggen lite också, hehe..

På lördagen så var det storshopping som gällde, Jullan fyllde ju faktiskt 16!  Fast först den underbara hotellfrukosten, mums, det har vi väntat länge på. Vi gick ut i stan vid 11:30 och kom tillbaka till hotellet vid 18:45. Fy i helvete så ont vi hade i våra fötter, jag, julia och Helene, (julias snygge mamma). Jag köpte iallafall halsduk, vantar, en jättesnygg tröja med jättefin rygg, en kjol, armband och min fiiiiiiinfina jacka! Jättenöjd.

På kvällen gick jag och julia på världens största bio typ, sanslöst så stor salongen var. Vi såg den nyaste JAMES BOND, skadat snygg är han iallfall! Mysigt hade vi där iallafall. Vi tog en snabbis på mcdonalds, vi kunde inte hålla oss och vi träffade på några knäppa människor som började prata med oss på vägen hem. Dom älskade iallfall att kalla sig själva "svarta" & "negrar". Och dom tyckte vi var jätteroliga fast vi inte sa så mycket, haha!

Fick ta flyget hem själv idag för att det fanns inte plats för mig på det planet julias familj skulle ta. Jag är väldigt stolt över mig själv att jag klarade av att ta tåg till flygplatsen, checka in och allting själv, haha.
Fy helvete vilken flygtur hem! Jag satt längstbak, längst ut. En pojke brevid var jätterädd så hans pappa sa: Var inte rädd. Under hela flygresan, på andra sidan gången "brevid" mig satt två äldre damer som var skräckslagna vid varje liten luftgrop och skrek halsen av sig. & Sätet bakom mig satt en liten liten flicka och kräkte :) MYSIGT!

men jag kom hem iallafall, det är det somräknas!
Snart ska jag träffa alex baby :)

TACK JULIA FÖR EN UNDERBAR HELG!

stockholm imorgon då jaddåååå

jaddå, mikket fint!
Nu är klockan nära midnatt och jag sitter och äter godis som har legat på mitt rum ett tag.. Skolan idag as usual, även vår kära vän olga som har varit sjuk ett bra tag is back! WIHO. Först matteprov, tjuhu va? Ja, gick väll. Sen var det klippa våra filmer men det tog så jävla lång tid att ladda in den, vi käkade och sen gick brandlarmet, som vanligt! Men detta varande längre och det var massa rök och sånt, Någon idiot hade börjat burna lite under hissen så det sprutade en jävla massa rök och skit. Jag kom på att min väska var instängd nere i källaren där det brann, toppen! Typ panik och pratade med en massa lärare, men jag fick den iaf. Sen så fick vi sluta, tjolahopp! :)

Åkte till alex, lekte med hans gulliga kisemise och kollade på en skitkass film "the happening". Trodde den skulle vara sån bra men det var den INTE!  Sen så käkade vi och tog det lugnt, sen skjutsade Micke oss hem till mig där vi tog det lugnt ännu mer och tog massa fula bilder men alex har raderat dom bajs.

Alex och jag tog bussen vid nio, jag åkte till väla och han hem.
På väla var det sent öppet och det var rea och sånt, haha, miniräknaren i högsta hugg! Men jag köpte ingenting, sparar mina pengar till Stockholm! Josefin Julia Jag och Danielle fikade lite och sen körde Filippa oss hem, Julias syster, övningskör, mycket duktig! :)

Imorgon blir det stockholm för hela slanten!  WIHO. ska kila bort till julia vid kvart över åtta med min lilla resväska och sen bär det iväg, tjolahopp! Kommer sakna baby, men ja, vi ses sen ju :)

Nu ska jag slänga ihop lite kläder och sen duscha! SO LONG!
tillbaka på söndag  :)


för att

jag lovar jag är sämt jag lovar att jag ska fixa sidan bättre..


Jag har verkligen supertråkigt! varför har jag alltid det typ? Tröttnat på att plugga och sitter och snokar runder. Amanda har lagt in massa bilder på gamla ihåliga kineser som är framtida bilder på mig, haha jesus! Imorgon kommer alex hit och jag blir jätteglad :) Sen ses vi ikke mer förräns efter Stockholm, vilket är typ två dagar, men ändå :O
Nu såg jag också att amanda har lagt in bilder på benlösa prostituerade, vad för slags människa är hon!? :O
haha håhå.
Nej, godnatt för helvete, det är nog dags nu!
svejs




en sak till
jag älskar alex.

TJOFLAX!











skolan sygr kyk

idag så var det skolan som vanligt, tjo faderittan!
hem, pluggade järnet, fyfan, känner mig bra. mysig kvällsmat med mamma, micke och syster.
sen städade jag mitt rum och dammsög :O:O:O micke gjorde det men det gjordes :)
Sen mina vänner, så har jag även fått en dator på mitt rum, WIHOHOOHOHOHO :D
gissa vem som kommer bli överlycklig? Jo.. Alex! haha.
Nej men jag är jätteglad och det funkar fint och ser nice ut! :)

Sen har jag bara pluggat som sagt, segt..
MEN.. FREDAG ÅKER JAG TILL STOCKHOLM!
:D:D:D:D:D:D:D

måste även berätta om en sak som hände i skolan igår, eller hände och hände.. haha. vi satt i matsalen, jag ebba, anna, jaquline och sandra. Ebba sitter och äter från min mat som hon alltid gör (!!!!!!!!!!!!!!) men denna gången var det även anna som inte kunde låta bli att fingra så jag tar min sked och ska "slå iväg" ebbas. Då stänker den dagens goda soppa upp i anas ansikte, inte alls mycket, hon fick bara några få stänk. Jag ser henne i ögonen och reser mig upp redo för att springa med anna kines tog tag i min våldsamt och jag fick två kraftiga smällar i ryggen, typ aj? hahaha! Lite senare vänder jag mig och och sitter och pratar med Linne, så känner jag bara att jag blir helt blöt i trosorna/byxorna. Jo, min kära vän/syster anna hällde ett gals vatten rakt ner i byxorna på mig. HUVALE! och dessutom så hade jag ljusa jeans på mig så det såg inte ut som vatten iallafall..
Så jag fick gå runt och dra ner min tröja så långt det gick, haha fack juuu anna, tror jag har bild på de.. haha, ebba the master tog bild. Kommer in sen kanske! :)

Nu har jag nyss kollat Grey's, just pure love!
puss!


mina älskade småsyskon! Agnes och sixten.
Här är dom i sina kärleksfulla dagar..
En utav de få :) haha <3

oj minsann!

nu måste jag skriva loss lite snabbt. Min dator på min systers rum som jag också använder har blivit helt knäpp! Internet fungerar på den, eller rättare sagt msn, men man kan inte gå in på några hemsidor, därför jag inte har kunnat blogga!
Men mamma har köpt en router eller hur det stavas till en dator vi har här hemma som står på mina småsyskons rum som de spelar spel på, men nu ska den flyttas in till mitt rum :) toppeen!

Mamma köpte även en miniräknare till mig idag, bugar och tackar!

I söndags så stack jag ner till stan med emelie, vi gick direkt till en kinaresturang och satt och proppade i oss. Så såg emilie alex utanför  ;p han var ute med några kompisar så vi sa hej snabbt :) Sen så gick jag och emelie vidare till vårt gamla ställe, LASERDOME! Fyfan vad vi var där mycket innan, inte för att spela laserdome utan för de spelen som finns där. Bilar, Basket, Flipper, Skjutspel men vår absoluta favorit var ju absolut DANSMASKINEN! men! :O Vi märkte att dom hade bytat ut den mot en nyare verisonen, som jag kan säga att det var inte lätt. Vi kunde inte hålla takten, vet inte om det beror på maskinen eller på oss men det gick iallafall inte! haha, sen gick vi till tasty house och köpte majsost och sen åkte vi hem :)

I söndags natt, natten till måndagen, då skolan började, så kunde jag inte sova. Vet inte varför faktiskt, skitstörigt var det iallafall ;p Stängde av datorn vid ett-två? Låg i sängen och kollade på tv, försökte sova, räkna får och allt men det gick inte. Klockan blev fyra, fem och sex. Bara läste, ritade, städade, pluggade och tittade tv. Sen plötsligt var klockan sju och jag gick upp för att gå till skolan, TOPPEN! var helt speedad i skolan, trodde jag skulle somna men istället var jag helt pigg som om jag hade druckit 16 koppar kaffe. (Gillar inte kaffe men ni förstår poängen!)

Efter skolan så åkte jag hem till baby :) Vi kollade på en film.. Är sämst på filmnamn, men kan skriva in det när jag kommer på! Den var rolig iallafall, vi skrattade mycket. Jag somnade lite från och till, var skit trött!. Alex har också fått en liten kisse-miss, en liten kattunge :) Skitsöt, vit och grå och heter Ella :D, fast jag är allergisk mot katter.. men jag överlever iallafall tror jag!

Idag (tisdag) så var det skolan och jag var banne mig i tid idag igen. Bara softa lektioner idag men imorgon, fifan då går vi till kvart i fyra, så jävla segt så det är sjukt. Franska imorgon också, det värsta på hela veckan, förlåt, men jag avskyr verkligen franska! & imorgon måste jag också plugga som ett djuuuur, matteprov på torsdag och även redovisning på gymnasieintroduktionen. Fast det enda min grupp har kvar där är att klippa ihop videon som vi har filmat, men det ska nog gå!

Efter skolan så stack jag hem till Emmelie Larsson tillsammans med Ebba och där var också Emelie Bokis :) Vi tog det lugnt, snackade och så, och min kära vän Ebba noppade mina ögonbryn, jag bugar och tackar även om jag blev helt svullen! haha, hon knipsade sönder mitt skinn typ ;p
Sen så gjorde jag v mig snabbt och stack ner till stan vid femtiden, tog bussen tillsammans med min lillasyster till Landskrona, idag skulle vi fotograferas!
Åkte till pappas mysiga djuraffär och sen så stack vi till han som skulle fotografera oss, lämnade av Chiefen snabbt också hemma. Chiefen är farmor och farfars ena hund som vi passar nu när dom är utomlands :) Ducat är hemma hos min faster :p
Vi fotograferades och bilderna blev jättefina. Anledningen till att vi tar dom är för att min farmor fyller år på torsdag och hin har en gammal bild på oss från, hmm? nio år tillbaka tror jag. En sån gruppbild, haha som den ser ut! Jag gråter på den för att pappa inte var med och min syster gråter för att jag gråter och mina kusiner ligger huller om buller för att de var nyfödda så de kunde inte sitta upp än, haha gud!
På det vi tog idag så har vi även utvecklat skaran med tre stycken killar till, Emil (kusin), Felix (bror) och Jonathan (bror). Denna bilden skrattar alla iallfall! haha.

Sen åkte jag hem med maja igen efter mcdonalds med pappa. Vi hade jättekul på bussen, jag hade mp3 och så skulle hon gissa vilken låt jag dansade till, hahaha. Skoj!

Nu ska jag gå och lägga mig, gonatt ! Puss


sovmorgon

Vaknade kvart i tre idag, haha gud! så skönt att sova så länge men tråkigt att sova bort halva dagen. Imorgon är det skola igen, fyfan.. Måste köpa en miniräknare för vi ska ha prov snart, saken är den att den kostar typ 700? GUD!

igår så var julia här, vi snackade åt salta pinnar typ. Sen somnade jag vid fyra och hon låg och pratade i telefon med någon till sju imorse, helt puckad haha.

Idag så ska jag bara ta det lugnt och städa lite här hemma. Kanske träffa alex senare om han kan pallra sig bort från datorn. Nu ska jag ringa anna :) Pusskaka


TURKIET JULIA <33


shhhhhhhit trött

Herreguuuutentag.
Är skit trött, klockan är fan o mig typ tre nu?
Sitter och fjantar på msn och julia sitter bara och pratar i telefon.
vi har haft mycket tjejsnack :D mysigt, salta pinnar med :)

nu ska jag väll dra mig, puss!


yesterdaaayy

typ va
igår så var det fredag.
Då vaknade jag segt och kom igång väldigt segt. Men slutade med att jag, malin, emelie, alex, alex, amer, gucci & izzmo(?) typ.. vi stack hem till emelie iallfall och förfestade. Vi visste ingenting den kvällen så vi bestämde oss för att sticka till retro. Väl hos emelie så blev det litta för mycket vin! Pyramiden är inte bra :O Vi kom iväg därifrån vid tolv-tiden. Tåg båten över vid tjugo i ett, gick till retro ställde oss i kön men sen ångrade vi oss, dumma som vi är och åker hem igen! SKOJ!! Sen sov alex hos mig <3

vaknade upp med alex idag, helt sega var vi, somnade, vaknade, somnade, vaknade. Hela tiden. Sen så vid ett tiden? tolv? vaknade vi ordentligt och käkade frulle. Sen började jag fixa lite och så sen låg vi och mös ett tag sen så tog vi bussen ner till stan, han hem och jag mötte emelie. Vi skulle ju jobba på mammas fest idag. Vi tog tåget ut till Häljarp, stack till lokalen och wellwell, vi bytte om, haha hade vita skjortor och sånna höga svarta kjolar, vi såg ut som riktiga servitriser. Sen så fick vi förbereda och min mamma var lite onykter redan från början.
Det började komma massa folk och tillsist var dom typ 50-60 stycken. Åh herreguuuud så god maten var, trodde jag skulle dö. Sen så behövde vi inte göra så mycket mer, dom höll tal och jag fällde faktiskt någon tår! Och mammas tjejkompisar sjöng en låt om mammas gamla flammor, haha! Jättebra. Bilder kommer senare, min kamera är hos emelie, har tagit med mammas kamera.

Nu är jag hemma igen och klockan är elva, är ensam hemma idag ingen sover hemma utom jag så det blir bara att ta det lugnt. Lite tråkigt eftersom det är sista sena kvällen på lovet, men så blir det! Nu ska jag göra mig lite dricka och sen mysa med någon bra film,
pussenusse

RSS 2.0