typ vaken

Igår blev det oväntat sent för mig, jag loggade ur datorn vid halv två? Sen satt jag uppe till fyra. Vafan? Jag låg och läste, kollade på V.I.P, så jävla dåligt alltså, och sen låg jag och skrev lite också. Håhå,jaja.

Vid denna tiden så har alla åkt till Skånes Fagerhult. Iman & Jason har hyrt hela Skånes och dit ska alla mina friends typ, festa och sova över där och sen festa igen. Fatta som jag vill med!! Men det är ju självklart typiskt att min mamma ska ha fest på lördagen, i mitten av hela kalaset. & Jag ska vara där och hjälpa till tillsammans med Emilie. Ack! Ja, jag hoppas iallafall att ni får det jättejätte kul, grattis på er!

Jag vaknade vid halv två idag och kände mig jätte bakis. Fattar inte varför, jag drack ingenting igår förutom en halv öl typ? Inte så mycket mer med den saken. Eller så håller jag väl på att bli sjuk, har fruktansvärt ont i mitt huvud iallafall.

Haha! Min syster och hennes två kompisar sitter därnere och tittar på en film, en barbiefilm, observera att min syster är 13. Det är en sån 3D film, så man har sånna plastglasögon på sig så tittar figurerna ut ur skärmen, ser rätt coolt ut, haha! 

Jaja, hoppas på något kul ikväll iallfall!
puss!

ojsan

haha oj
nu kommer det skrivas mycket tror jag minsann!

igår då.
jag slutade jobba, kom hem till mamma, kändes skönt, la mig ner och syftade litegrann. gjorde ingenting speciellt, sprang runt och lekte med min lillasyster Agnes och vi var jätteirriterade för att vi inte kom på alla de 7 dvärgarnas namn, men vi kom på det tack vare Danielle :) haha. Vid sex tiden kom Alex hit, trött som en liten gris för att han hade lanat med några kompisar hela natten. I princip så var det hej och sen sov han, haha. Han vaknade lite från och till ;p Klockan ett vaknade han och ville inte somna om, så vi spelade spel. Man skulle svara på frågor och så får man poäng, våra alldeles egna regler då. Han är jättetrög och tror att älgen är sveriges största rovdjur. Försökte förklara att en älg inte är något rovdjur, men han var bombsäker. Jag vann iallafall :)


<3 alexander nyakas.

Sen sov vi och vaknade vid ett tiden idag, åt "frukost". Först lite knäckemackor, sen sån värmemat och sen pastasallad från Gaioi. Min allra favorit! Sen fick han spö en omgång till på detta frågespelet. Observera att frågespelet är för 12 åringar. Sen åkte baby hem!

Då blev allting plötsligt väldigt stressigt! Klockan var halv fyra och jag skulle vara i stan halv fem och möta upp Olga. Jag stressade och hann med bussen, och mötte Olga. Missade bussen, vi skulle åka till Dalhem, en överraskningsfest för Marwa som fyller 16 idag :D Vi gick upp en snabbis på mc och tåg någon cheeseburgare. Sen åkte vi då bussen, väl framme mötte Ranja och Sara upp oss och vi kom sen till lokalen :)
Det kom mer och mer tjejer som var redo för att skrämma Marwa när hon skulle komma, haha hon hade ingen aning om detta. Först kom det in någon genom dörren och alla skrek "GRATTIS " och tog foto, men sen såg vi att det INTE var Marwa, haha så vi fick vänta lite till. Till slut kom hon och hon blev jätteskrämd och så söt är hon! :) haha. Sen så sattes det igång med full dans, så svettiga alla var, haha. Men det var jättekul, tårta och allting, massamassa godis, muuuums! :) Tack för det, jättetrevligt!


jag och olga :)

haha, ranja, jag, dajana & olga.

jag och ranja, olof palme lovers!

haha jag chillar!


Sen stack jag och Olga ner till stan igen vid åtta tiden, vi stannade inte så länge. Vi mötte saknade Marlene som hade suttit och väntat ett tag. Satt och pratade ett bra tag och sen tog jag bussen hem.

haha jag och marlene, mycket små barn, 1 år gamla?

jag och marlene nu typ, haha, ett år sen kanske :)

Tog foto på mamma när jag kom hem, hon behövde posa loss! Hon är nervös. Hon och Micke ska ha 40-års fest på lördag där jag och emilie ska servera och mamma vet inte vad hon ska ha på sig.
 Jaja, iallfall så stack jag hem till Julia, hon bor ju i princip granne med mig. Där var några flickor från hennes klass och också min saknade Danielle! Vi satt och snackade och när jag kom in genom dörren så var det bara direkt ner på knä, haha för dom höll på att göra någon pyramid, men det gick ju bra! haha. Jag åt lite rester,mmmtacos! Sen så bar det väg till stan, skulle på någon lokalfest med Amanda Emelie osv. Men det var ju lyckat! Det var någon illaluktande gympasal så det var in genom dörren och ut lika snabbt. Satt och snackade med Emelie ett tag och sen tog jag bussen hem :)


Trevlig dag, taaaaack pusss!

SLUT JOBBAT!

nu är jag borta från jobbet, så skönt.
haha det låter på mig som om jag har jobbat flera veckor, men nej, två dagar räcker lååångt och fint för mig! tjänade 700:- på att inte göra så mycket :) Farmor körde mig till stationen sen tog jag tåget hem. Väl hemma så sitter jag här och väntar på att alex kommer, tror jag ;p hyra film eller nått.

Igår så såg vi film hemma hos pappa, Iron Man, jag tyckte det var skitbra!!  WAAAAH :D
PUSS så länge

ofattbart!

helt ofattbart att jag kom upp i tid idag och satte mig på det jävla tåget till landskrona. Var framme vid nio, samma tid som jag började men jag kom iallafall först utav mig och pappa :) Började mata alla djur innan jag själv fick lite mackor i mig. Skoj! Sen var det bära in, väga upp, städa, prisa och fixa fiskar och hålla på.
Kom poliser och grejor, värsta läskigt, men det löste sig!
Slutade vid kvart i fyra och stack sen och handlade med pappa, och mina lillebrödrar, felix & jonathan. Felix hade haft maskerad i skolan så han var helt grön i huvudet, haha, HULKEN!

Ikväll så ska vi äta revben, ååååh så gooooottt!
imorogn blir det jobb igen klockan åtta och sen hem till helsingborg och träffa alex!

har inte varit här hos pappa i landskrona på jättelänge, känner mig lite dum. Men vi tar igen så mycket vi kan! :)
Imorgon så kanske jag och alex ska gå på bio på kvällen,vi får se hur det blir, vet iallfall att han vill se Max Payne eller vad det heter ;p

Senare ska jag kanske hänga med farmor min när hon ska gå på sin dans, line dance ;) haha får se om jag orkar!
Nu ska jag tvätta min lillebrorshuvud, han har det långt inne i öronen, ack!
hej så länge, puss!

mysigt

Efter senaste inlägget så städade jag snabbt upp inne på mitt rum, och snabbt menar jag att jag trycker ner alla kläder i min mini byrå, krafsar ihop allting undersängen och går! Tog bussen ner till stan, mötte upp emelie och hennes kära storasyster Cindy! Stod och tog en paus utanför h&m. Sen lämnade hennes kära syster oss och jag o emelisan pallrade oss vidare till Gecko, där hon köpte sig ett par fina ringar, (rockringar typ) :O sen ner till mcdonalds, vad är ett besök i stan utan ett besök på mcdonalds? :) Någon cheeseburgare här och där skadar väl ingen!  Sen kom min alex och vi tog bussen, emelie hoppade av på stattena och jag och alex åkte vidare hem till mig. Vi har väl inte gjort så mycket mer är brottats, pussats, kollat på film, och ätit nudlar ofc!
Vi såg filmen "Brudens tärna" :O? kommer inte ihåg och orkar inte gå och titta. men den var bra iafl, var lite okoncentrerad eftersom jag låg och skrattade åt pinglan.

Alex stack för någon timme sedan och nu sitter jag och äter chips, pinnar och dricker schweppes. Det har blivit min nya passion, schweppes, så gottit!
Idag MÅSTE jag lägga mig i tid, en mycket tidig morgon för mig imorgon, fiffaaan. Ska åka hela vägen till min andra hemstad, landskrona, trot eller ej! Jobbar ju i pappas affär nu två dagar under lovet. Fyfan, börjar klockan nio så åker väl härifrån vid sju? Med tanke på att bussarna inte alltid går som man vill, just det. Måste minsann kolla upp det med. Nej ack och ve, nu har jag inte mycket mer på hjärnan.


FARVÄL!


godmorgon sunshine

ja, vaknade upp vid tjugo i ett, mamma skriker att jag är försenad till skolan, hoppsan, but noo, det är lov! :) ÄLSKA. sen så kom vi överens om tider och saker vad som ska hända idag. Sen stack hon och sen dess har jag varit ensam hemma, hon skulle till göteborg? Malmö? Jag vet inte. Har ätit viktväktarnas kycklig-pasta, såå god.

Har städat upp lite här hemma och ska snart bege mig ner mot stadens mittpunkt och träffa emelie, (evelina?) lämna kläder till emelie och lite så, kanske gå en runda? Sen kommer alex ner till stan efter att han har varit hos sin pappa också åker vi hem till mig :)
Som ni förstår så blev det ingen fotografering idag eftersom de har skjutit upp det till nästa vecka för att fotografen tydligen hade annat för sig. Imorgon blir det upp tidigt, jobb! Jobbar två-tre dagar i min pappas/farmors affär, en djuraffär, haha. Jag vet. you don't have to say it. men pengar blir det iallfall.

Nu måste jag skynda mig för att emelie är inte glader! puss!

vid gudarnas!

nu är klockan strax halv tre på natten, egentligen är jag helt utslagen, men min syster har somnat i min säng och jag orkar inte lyfta på den tjockisen. jag har bara suttit och tittat genom gamla bilder och kliar mig i ögonen. Tagit mig ett låångt bad och börjat om på Linas Kvällsbok 1 igen.

Imorgon blir det kanske ingen fotografering, och då ska jag träffa alex. (hoppas det inte blir foto). Ops, om pappa ser det nu kommer han inte bli (y)..  luring.

Nej, du babblar jag bara, det blir nog läggdags för mig, ska bara rulla ut min syster :O
godnatt.
pusspåpuss.

random shit

stay with me - ironik
tycker om den så mycket! :)


en bild från igår på mig innan jag stack hemifrån! :)
yiiiha cowboy!


jag och amanda igår, håhåjaja.
sov hos henne också :)
här står vi och delar jacka, för det var INTE varmt kan jag säga.

jag och ebba, vi lyckas då alltid fastna på bild tillsammans stumpan!

sen dog min jävla kamera så mer bilder än såhär blev det inte!

nu har jag inte gjort ett skvatt sen jag kom hem, så ska städa, duscha och
titta lite på film tror jag, en mysig hemmakväll! pussenana

kalas

Idag så vaknade jag upp trött som en gris hemma hos Amanda på ättekulla :) Vi tog det lugnt ett tag och tittade på björn bröder, lika bra som vanligt, sen tog jag bussen hem till emelie. Hennes mamma fyller år :) Fast emelie var inte hemma än, så jag hjälpte till med dukningen :)

Sen blev det fruuuuktansvärt god mat och sånt. Jag och emelie gick och handlade chips, dipp, hattar och chokladpuddingen jackie ;p mätt, tjock och belåten! :D

Ska snart dra mig hemåt, tror jag?
träffar inte baby förräns onsdag, för imorgon ska jag till pappa och fotograferas med alla kusinerna för att farmor fyller år snart, så hon får det :p hon har ett på oss när vi var små så det blir lite skoj! Sen så ska jag jobba tisdag-onsdag i pappas/farmors affär, djuraffär för er som inte vet ;p  haha skoooj :(
Kommer hem onsdag eller torsdag och då ska jag träffa min älskling för jag saknar honom redan..

puss farväl!

Alexander Nyakas <3

hemma igen

ja, ikväll då.
tog bussen hemifrån till raus, mötte upp amanda, ebba, emelie, emelie och jorme, stack till denna lokal fest då, inte så mycket liv alls. Höjdpunkten var typ att någon kräkte. Men det var skoj, haha. Whaaat. Efter det gick vi upp till ättekulla och stack på någon chill efterfest där vi stannade i någon timme, och nu är jag hemma hos amanda :) Sover här inatt, orkar inte ta bussen hem, så seegt..

Puss på chickas :D
amanda ligger och sover lite och jag sitter här.
har inte druckit någonting ikväll och känner mig mycket bra.
natti puss.

utgång!

Igår så åkte jag då ner till staden, träffade mikkis, denise och emelie. Jag och Mikkis mötte upp mamma, fick pengar, wiho! Sen gick vi till gina tricot så jag köpte mina kläder :) Efter det så tog jag bussen upp till alex, vi bara tog det lugnt, såg tv och sånt. Sen gick vi ut en runda, handlade chips och choklad. Sen såg vi en film "The Love Guru". Haha, den var helt sjuk men mycket rolig :) Somnade vid två tiden tror jag.

Vaknade upp brevid älskling och sen åt vi frukost, sen satt han och spelade sitt jävla wow och jag kollade in i väggen. När han hade slitit sig från dator mös vi lite och sen tog jag bussen hem!

Hemma nu, mötte julia och kajsa ett tag. Kajsa ska åka till Afrika imorgon, så jävla orättvist och ja, vi är i svin kalla sverige. Haha, kajsas lillasyster vill inte prata med afrikaner..
Nu har jag börjat göra v mig lite smått, ska sticka på en fest på raus med ebba, amanda, jorme, osvosv.. Julia ångrade sig och ska inte med längre :O

Vet inte, kanske sover baby hos mig ikväll. Vi får se!
Puss på utgång, Hejsvejs!


Jag, julia, orkan, sammy & younnes.
Några vi mötte i turkiet 05.
sakna!

LOV!

ååååå jag är så glad :) fredag i dag och det betyder HELG OCH LOOOOV.
så skönt det ska bli att vakna på måndag morgon och inte behöva ta bussen till skolan, jag lääängtar. Tyvärr kommer ebba åka till paris under lovet, men några partydagar hinner hon allt med ;)!

Kort dag i skolan idag, jag och ranja redovisade om olof palme, så orättvist, alla andra behövde bara göra det inför halvklass men vi proffs fick göra det inför alla. Som jag skakade, kunde typ inte hålla pappret. Värsta jag vet är att redovisa, och det är typ bara det vi gör (y)

Efter skolan stack jag hem snabbt, eller är fortfarande hemma, skulle egentligen ner till stan direkt och äta med alex, men han kom på att han var tvungen till att cykla hem i detta ösregnet, så vi bestämde att jag ska komma till honom lite senare :) Orkar inte utgång idag så det blir mys today och sen imorgon så blir det utgång med jullaan :)

Nu ska jag pallra mig ner till stan, ska möta mamma på konserthuset så jag kan få pengar så jag kan handla mina älskade efterlängtade kläder :D:D:D sen möter jag emelie, denise och mikkis och sen efter det så drar jag hem till baby :)

puss så länge!

och just det

.. förresten, jag tog rekordet STORT igår på dx-ball :)

batman, kines & patte

idag så var det skolan som vanligt. Fast vi slutade mycket tidigare idag slutade halv ett när vi egentligen går till kvart i fyra typ :)  Så efter skolan så stack jag, ebba och olga ner till stan. Först gick vi in på Butterix, vi tänkte kolla in några snygga halloween kostymer ;) haha, vi hittade då ett par snyggisar men inget köptes. Träffade även på Julia, Micke och Kajsa utanför. Grattis Kajjan som fyller 16 idag! :) Efter det stack vi till Gina Tricot, vi blev kära i massa kläder direkt, ops! haha, ringde till mamma och tjatade lite och imorgon ska jag ner till stan och köpa dem, två kjolar, 3 trosor och en jättefin bh :) WHIOOO så längesen jag handlade kläder, WELLY LAPPY. Sen stack vi till Akademibokhandlen, Olga den pajasen köpte en miniräknade för 700 spänn :O aldrig att jag hade gjort det, tänk så mycket mcdonalds :O På tal om mcdonalds så gick vi givetvis dit en runda, skramlade ihop våra sista slantar och delade på en meny :)

Sen stack alla hem, men innan jag tog bussen hem åkte jag upp till GA och träffade alex i typ 10 minuter.
Nu har jag bara legat och halvsovit ett tag, ska snart göra mig lite nudlar :D:D

hörs.
puss!

jag & min kära classmate olga inne på butterix :)

brandlarm åt helvete me dig

Idag så har jag varit i skolan som vanligt, på historian så tittar på filmen Arn som de allra flesta känner igen. Mitt i en spännande scen så sätts det jävla brandlarmet igång, nänä det är ju inte alls sällan det händer, VA!? Jaja, sen hade jag ebba och olga kul och filmade på bilden. Eller ja, ebba filmade MIG. haha, värsta falken jao :)

slutade 15:10 och satte mig och väntade på bussen. Väl på bussen satt Alex baby :) Vi åkte hem till moi och tittade på tv, haha pajasen försökte ta mitt rekord på dx-ball, PAHAHA han var typ 200 poäng ifrån, men naw :( han klarade inte det. ska höja ribban snart igen ;) Sen så kom även hans mamma med mat till oss, haha pinsamt :( vi är liksom hemma hos mig och då borde man ju ändå få mat här också tycker man? Nej, dom kommer med mcdonalds till oss, så vi sitter och äter på mitt pyttelilla nattduksbord. Sen knäpper vi upp byxorna och breder ut oss och tittar på simpsons & vårt älskade family guy. Tack för en mysig dag baby, för övrigt hade vi också hela två veckor idag, WOOOHOO :D haha

Baby åkte hem nyss, eller för en timme sen typ? Tittat lite på tila tequilia och så. Måste plugga lide och sen sova, kom dock i tid till skolan idag! :D haha.

LOV SNART <3
puss

bild från tidig sommar, jag och marlene vid stranden :) saknar dig!

från helgens bravader

i helgen så var det då i fredags en tjejmiddag för att vår älskade denise linno har fyllt 16 minsann, minsann! Så vi var några tjejer, jag, emelie, isabelle, hanna, elise, kajsa, evelina, lisa, lovisa, matilda & mikkis som var där för att fira henne. Först så kom alla dit och det blev lite smått med dans och chips och allt gott stod redan framme och alla tog för sig. Sen blev det dags för mat, & gudarna ska veta att jag var hungrig!  denise hade då förberett en jättegod middag, fan vad jag åt ;D haha sen så dansades det en hel del & det inträffade ett par saker som inte behöver tas upp igen. Sen så blev det bäst, kvällens höjdpunkt! CHEESECAKE. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH FYFAAAAN. ja, det var underbart kan jag säga iallafall!

Framåt kvällen så kom det mer och mer folk och sen till sist var vi rätt många ;p spelade pyramiden för fullt och glasen tömdes och fylldes på lika snabbt. Sen tog jag och några andra bussen ner till stan och då kastade någon omkring en kortlek med nakna brudar på, men jag fångade hälften så jag har en halv kortlek med nakna 70-tals flickor på om det är någon som är intresserad :)  Väl nere i stan blev det en snabb runda på Kebabhouse och Subway och sen hemåt!
Tack för en mycket lyckad kväll!


hanna på en liten hörna, isabelle & födelsedagsgrisen denise :)

haha nog mysig! Emelie i bakgrunden, evelina, lisa och främst kajsa ;)

gott vin!

jag och lisa njöt av cheesecake

isabelle & bagge, han lärde henne arabisk dans tror jag..

denna får avsluta! Grattis denise, hoppas du fick en bra kväll! :)

lördagen däremot såg lite mer annorlunda ut. Vaknade upp hemma med kläderna på från dagen innan, bakfull och likaså var min mamma som kom hem vid 05:00 efter varit ute på cantina och festat med sina arbetskompisar. ACK! sådan mor sådan dotter.  Well, satt bara hemma och mös och senare kom Emelie, vi satte igång en läskig video på youtube som vi inte vågade titta på och ingen utav oss vågade heller stänga av den, oops, så hon fick följa med mig och prata med mig medans jag duschade. Sen var vi 100 på att videon var slut så vi stängde av den. Sen blev det lite diskussion om en sak men sen så slutade det med att jag förfestade lite för mig själv här hemma och sen åkte vi ner till staden. Emelie åkte hem och träffade Omme och jag stack till en födelsedagsfest på Ättekulla för Luce har fyllt år, grattis på dig ;p Jaa, det var väl lyckat, stackars ebba, hennes saker blev stulna, mycket onödigt att göra något sådant! Men annars tyckte jag det var en trevlig kväll, sen vid halv två åkte jag hem och alex sov hos mig <3


random bild från festen på ättekulla, hittade den på någons bilddagbok.
Iallafall, Emmelie, Emelie, Amanda & jag.


Söndagen så vaknade jag upp med älskling och vi gjorde ingenting fram tills fyra? nej senare var det nog, fem kanske? Vi spelade lite dx-ball och sen så körde micke och hem till alex där vi åt nudel mat, mycket gott ;P sen tittade vi bara på tv och mös.


<3

håhå jaja

håhå jaja nu var jag minsann igång igen
tveksamt om jag egentligen orkar, förlåt
men måste skriva skriva skriva och eftersom jag verkligen inte har några alls roliga att skriva med på min msn, höhö, så får jag väll göra det någonannanstans tycker man :)

Idag så fick jag sluta tidigare i skolan, mycket mycket skönt, eftersom min grupp hade jobbat väääldigt flitigt :) sen kom jag hem och åt salta pinnar och drack schweppes. Sen skrev jag världens längsta inköpslista som mamma och micke fick åka och handla, vi har typ inte har något slags ätbart hemma på en vecka! Men nu är det fullt och fint i vårt kylskåp och det tycker vi om. Och Emelie? Vi har också inhandlat korvbröd :)

och för övrigt så är jag inte kines egentligen, haha varav mitt namn.
jag är inte det, haha bara lite typ.

Imorgon så kommer alex hit till moi, han ska väl antagligen försöka ta mitt rekord som jag nyss tog på dx-ball, haha dream on baby! har blivit mitt nya beroende. Alex & Dx-ball.
sen kommer det komma finare saker här med men det pallar jag ikke göra nu, för nu ska jag läsa lite i en sån tradig bok, städa och titta på desperata hemmafruar! 

kanske också lägger in lite bilder senare ifrån helgen
Pusss!


RSS 2.0